Повече за Евробаланс Плюс ООД

За нас

В динамична икономическа среда всяка компания се стреми да намали разходите, без да прави компромис с качеството. Имате страхотна възможност да направите това, като възложите счетоводното обслужване и нуждите си от експертни финансови услуги към нас. Ще го направим отговорно, професионално и по-евтино.

Евробаланс е създадена през 2002 г. след дългогодишен счетоводен практически опит на собствениците. Ние сме екип от високо квалифицирани професионалисти и надеждни външни сътрудници, предоставящи цялостни счетоводни, заплати и човешки ресурси, данъчни консултации и услуги, свързани с третирането на криптоактиви.

Нашите цени включват всичко нужно, за да можете да се грижите за вашия бизнес и да оставите отговорността за счетоводство и данъци на нас.

Нашите основни ценности

Професионализъм

Обслужваме десетки клиенти от различни браншове, като за нас няма тайни в счетоводството и данъците. Нашите служители имат богат опит, който ефективно прилагат в работата с нашите клиенти.

Отговорност

В нашите договори отговорността е ограничена за всякакви грешки по наша вина. Това не може да бъде договорено с нито един главен счетоводител на трудов договор.

Лоялност

Правим всичко необходимо, за да защитим правата на нашите клиенти пред данъчните власти, осигурителния институт и други местни институции, като винаги целим оптимални решения и резултати.

Предимства

Нашите цени са значително по-ниски от цената за счетоводители наети по трудово правоотношение, сътрудници, техните компютри и софтуер, консумативи, абонаменти и обучения.

Гъвкавост

Предлагаме изключителна гъвкавост и бързина в работата си, като за разлика от служителите, наети на трудов договор, ние не прекъсваме услугите си за ваканции или отпуск по болест.

Евробаланс Плюс ООД

Защо да изберете нас?

Повечето собственици на бизнес не осъзнават напълно финансовите проблеми в своите компании. Може би някои го правят, но нямат знания, за да идентифицират къде губят пари или пропускат лесни оптимизации. Ние разбираме това.

Грижа

Ние се грижим за вашия бизнес и искаме да успеете. Ще отделим време, за да вникнем в концепцията на вашия бизнес.

Растеж

Ние ще се съобразим с вашите нужди. Стремим се да създаваме персонализирани финансови услуги, които да отговарят на вашите нужди, докато растете.

Спестявания

Имаме ясни договори и няма да получавате изненадващо такси – което означава, че можете да управлявате бизнеса си, без да се страхувате, че фактурата ви ще се расте всеки месец.

Направи запитване